Tuesday, September 23, 2008

PLAN BARU MP E-WORLDWIDE MEMANG HEBAT

KEMUNCULAN MP E-WORLDWIDE DARI GABUNGAN PLAN HEBAT
Debit Master Card MP E-Worldwide


Lesen AJL MP E-Worldwide


KINI TELAH MUNCUL MP E-WORLDWIDE DENGAN GABUNGAN 2 PLAN HEBAT

MP E-Worldwide adalah sebuah syarikat yang mengabungkan dua plan syarikat multi level (MLM) yang paling hebat di negara kita. Jika anda mengkaji plan Novalife dan Uptrend ianya terkandung di dalam plan pembayaran bonus MP E-Worldwide. Beberapa kelemahan dari segi prosedur dan tempoh pembayaran bonus kepada ahli telah pun di perbaiki di sini. Misalnya kelemahan dari segi cara pembayaran bonus oleh Novalife yang kadangkala agak lama kepada ahli iatu antara 1-3 minggu. Tetapi MP E-Worldwide telah mempermudahkan ia kepada pembayaran harian tanpa perlu menunggu.Bayaran pula boleh disalurkan terus kepada debit kad Master Card yang akan di berikan oleh syarikat ATAU ahli boleh terus withdraw menerusi stokis mereka setiap hari.

LATARBELAKANG SYARIKAT MP E-Worldwide adalah sebuah syarikat di bawah kumpulan YCRB yang diasaskan pada 1978. Mula bergiat aktif dalam bidang MLM bermula pada 2002. Plan lama ini akan diubah kepada plan baru yang akan dilancarkan pada 3 Oktober 2008 (2 minggu lagi). Modal berbayar ialah RM91 juta dan asset syarikat melebihi RM500 juta.

Laman MP E-Worldwide (plan baru) akan di upload pada 27 september ini. Alamat syarikat adalah seperti di bawah:

MP E-WORLDWIDE SDN BHD (473138-H)
28, Jalan Damai, Off Jalan Tun Razak,
55000 Kuala Lumpur.


Click here for location map

Produk SyarikatProduk syarikat adalah barangan kesihatan yang berasaskan kepada Myung Power. Produk syarikat ini telah mendapat banyak pengiktirafan daripada pesakit. Malahan telah kerapkali mendapat liputan dari media perdana. Untuk liputan media klik di sini:http://mpeproduk.blogspot.com/

Untuk testimonial produk klik di sini:http://mpeproduk.blogspot.com/

Pengiraan Bonus
Taja ahli A - Bonus sponsor ialah RM120
Taja ahli B - Bonus sponsor ialah RM120
Taja ahli C - Bonus sponsor ialah RM120
Pairing bonus A dan B ialah : RM300
Bonus penambahan kaki C : RM120Jumlah : RM780
Untuk kaki C cuma bonus RM120.

Anda tidak perlu hidupkan kaki C. Ianya cuma sebagai syarat untuk melayakkan ahli menerima bonus. Tetapi setiap pairing yang berlaku antara C dan B akan dibayar bonus RM120.Anda cuma perlu hidupkan A dan B untuk mendapatkan bonus pair berjumlah RM300

Had Pembayaran
Anda di bayar maksimun 15 pair setiap hari atau RM6300. Jika anda mencapai tahap bonus maksimun setiap hari maka jumlah bonus anda selama sebulan ialah RM189K ( 6300 x 30). Pembayaran boleh keluar bila-bila masa sahaja tanpa limit melalui kad debit master atau boleh transfer kepada sesama ahli (stokist). Tak perlu tunggu selama seminggu seperti Novalife.

BAGAIMANA INGIN BERJAYA DI MP E-WORLDWIDE ?

Sila lakukan langkah-langkah berikut:
1) Sila buat tempahan tempat terlebih dahulu dengan melakukan pra-pendaftaran. Pembayaran untuk pendaftaran adalah RM370untuk satu akaun.

Maybank Abdul Rahim kosnee - 162496078421

CIMB Abdul Rahim Kosnee - 14081197319052

2) Ahli yang mendaftar lebih awal akan diletakkan di atas. Bagi ahli yang mendaftar kemudian akan diletakkan dibawah ahli yang mendaftar awal. Oleh itu ahli yang mendaftar awal akan mendapat sponsor bonus dan pair bonus dari ahli di bawah mereka. Bonus ini akan dapat dilihat pada hari pendaftaran iatu pada 3 Oktober 2008.
3) Website resmi MP E-Worldwide (plan baru) akan di upload di internet pada 27 September 2008. Ahli-ahli akan menerima sms mengenai ini.
4) Selepas pembayaran RM370 setiap ahli akan menerima 2 borang menerusi e-mail. Borang-borang tersebut ialah :
a) Borang pendaftaran
b) Borang permohonan Debit Mastercard
Selepas diisi sila e-mailkan kembali kepada saya untuk di submit kepada leader.
5) Bagi anda yang telah membuat pra-pendaftaran akan menerima sebuah blog pra-pendaftaran seperti ini secara percuma.

Tujuannya supaya anda pula boleh mempromosikan blog ini untuk mencari ahli-ahli yang ingin membuat pra-pendaftaran dibawah anda pula. Blog ini akan dilengkapi dengan autoresponder seperti di bawah. Autoresponder tersebut akan didaftarkan dengan e-mail anda. Setiap prospek yang ingin membuat pra-pendaftaran akan terlebih dahulu memberikan maklumat asas mereka menerusi autoresponder tersebut. Anda boleh melihat maklumat mereka di e-mail anda.

Untuk membuat pra-pendaftaran sila isikan borang di bawah.


Daftar sendiri di MP E-Worldwide http://www.mpglobal.biz/mpewwwbiz kemudian untuk activation akaun, sila talipon saya.

Pertanyaan lanjut hubungi saya di ABDUL RAHIM KOSNEE 019-2418760.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home