Tuesday, September 23, 2008

MP E-WORLDWIDE DENGAN PLAN BARU YANG HEBAT





MP E-WORLDWIDE SDN BHD

SELAMAT DATANG
USAHAWAN MP E-WORLDWIDE


Lahirnya Peluang Terbaik Untuk Rakyat Malaysia khususnya dan seluruh South East Asian Region. MP E-WORLDWIDE merupakan program yang akan melahirkan Usahawan MP E-WORLDWIDE dengan kerjasama Kementerian Belia Dan Sukan, dan ianya mendapat sokongan penuh daripada Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi(MeCD) Malaysia.



*Terbuka kepada semua golongan pekerja swasta, kerajaan, peniaga, penganggur, pelajar, asalkan 18 tahun ke atas.

MP E-WORLDWIDE SDN BHD ( AJL 931156 )
“EMPOWER YOUR LIFE”



LATAR BELAKANG MP E-WORLDWIDE:
1. MP E-Worldwide Sdn. Bhd. adalah sebuah syarikat di bawah kumpulan syarikat YCRB yang ditubuhkan pada tahun 1978
2. Mempunyai Modal Berbayar RM91 juta
3. Mempunyai aset bernilai RM500 juta.
4. Memasarkan produk berasaskan Teknologi QUANTOM dan Teknologi NANO.
5. Mempunyai Wisma sendiri di Jalan Tun Razak.
6. Memperkenalkan satu konsep perniagaan "TRADING BERSISTEM" untuk melahirkan usahawan-usahawan yang berjaya.
7. Produk yang dipasarkan mandapat sokongan dari Pakar Perubatan.

Philosophy
Share Myung Power™ to the World 'Healthy For All,
Success To You' with Myung Power™

5 SEBAB MEMILIH MP E-WorldWide Sdn. Bhd.
1. Syarikat kukoh dengan pengurusan yang berpengalaman
2. Produk yang eksklusif dan terbukti berkesan, mempunyai pasaran yang luas dan perniagaan jangka panjang
3. Pelan pemasaran yang dinamik dan terkini dengan ganjaran lumayan untuk pengguna (tanpa menaja) dan mereka yang aktif.
4. Menggunakan e-dagang (ICT) sepenuhnya MUDAH, CEPAT, TELUS dan beroperasi 24 jam sehari.
5. Anda sebagai PIONEER (PERINTIS) dan PELUANG KEJAYAAN AMAT TINGGI (Hampir 100%).

FAEDAH BONUS YANG DIPEROLEHI:
1. Bonus Pengenalan ( REALTIME )
2. Bonus 3 M ( DAILY )
3. Bonus Power Infiniti ( MONTHLY )
4. Bonus Tajaan ( DAILY )
5. Bonus World Pool ( REALTIME )
6. Bonus Automaintenance
7. Insentif e-Mall & e- Shop ( MONTHLY )
8. Cabutan Mega Power

Mutiara Kata: "Ramai orang gagal kerana menyerah kalah dalam mengejar cita-cita kerana jiwanya tunduk pada kesukaran yang dihadapinya. Tetapi banyak juga yang berjaya kerana berani menghadapi cabaran. Tidak ada orang lain yang akan menolong anda, hanya diri anda sendiri yang harus mempunyai tekad untuk mencapai kejayaan."

PRODUK KELUARAN MP E-WORLDWIDE
Terdapat 6 jenis produk keluaran syarikat MP E-Worldwide iaitu:-
1. MP Kesihatan
Living EnergyWonder SheetWonder PatchWonder Sole
2. MP Kosmetik
Pure White Cream MaskFace maskBeauty Skin Care Package
3. MP Penjagaan Badan
Ene-G Soap
4. Health Supplement
Ene-G Power 1
5. Health Application
MP Bio Safe
6. Produk Nano
Chlorophyll ConcentratedCoffeeOsteo Active

Maklumat Lanjut Berkaitan Produk EM POWER Klik Disini


TESTIMONI
Untuk membaca Testimoni pengguna sila klik DISINI
USAHAWAN MP E-WORLDWIDE1 LOT = RM 3033 LOT + 1 LOT = RM 83312 LOT + 1LOT = RM 3000 ++

PELAN PEMASARAN
1. Bonus Pengenalan ( REALTIME )
2. Bonus 3 M ( DAILY )
3. Bonus Power Infiniti ( MONTHLY )
4. Bonus Tajaan ( DAILY )
5. Bonus World Pool ( REALTIME )
6. Bonus Automaintenance


Pelan di atas adalah untuk 1 LOT Empower sahaja. Untuk lihat pendapatan 3 LOT yang lebih dikenali dengan SISTEM 3-6-3




Sebarang maklumat yang tidak di fahami, sila hubungi saya/sms saya
ABDUL RAHIM KOSNEE
NO. TEL : 019-241 8760

Peluang membebaskan diri dari bebanan hutang dan masalah kewangan serta kesihatan terjamin.
MAHUKAH ANDA BEBAS DARI BEBANAN HUTANG?
MAHUKAH ANDA MEMILIKI KEWANGAN YANG KUKUH?
MAHUKAH IMPIAN ANDA MENJADI KENYATAAN?
Tepuk dada tanya selera, sertai kami sekarang di MPE-WORLDWIDE, sebuah syarikat E- Dagang berlesen yang diluluskan oleh kerajaan Malaysia dan terkenal di Malaysia, Jepun dan Korea.


KEKUKUHAN SYARIKAT:-

-Mempunyai wisma sendiri di Malaysia, Jepun dan Korea
-Aset syarikat melebihi RM 500 juta-Modal berbayar RM 91 juta
-Produk yang bermutu tinggi, berkesan dan diakui dunia
-Pelan pemasaran terbaru, mudah, mampu dilakukan oleh sesiapa sahaja-Pelan baru dilancarkan pada 1hb Mac 2008 di wisma MPE-WORLDWIDE Malaysia
-Bonus dibayar setiap hari , mingguan dan bulanan
-Payout syarikat sebanyak 89%
-Mahu melahirkan 30 orang JUTAWAN pada tahun ini

JANGAN LEPASKAN PELUANG YANG HEBAT INI!!!!!!JADILAH ORANG TERAWAL MENYERTAI MPE-WORLDWIDE

http://www.mpglobal.biz/mpewwwbiz

6 Comments:

Blogger desaster666 said...

Boikot!!! Boikot!!! Boikot!!!

Syarikat yg tak bagi pekerja solat hasilkan produk haram....

May 19, 2009 at 12:54 AM  
Blogger June said...

Ye mari kita booiiikot..pengedar ramai islam tapi buta ..buta dek wang haram...syarikat kafir yang menghalang dan tidak membenarkan staff islam menunaikan solat...Apakah wajar kita sertai perniagaan seperti ini???????????
haram.

May 19, 2009 at 9:23 PM  
Blogger banditos said...

ye..tak payah joint ini company..tak tahu nak respect agama orang lain..walaupun pengedar mungkin tak tertakluk kdp makna 'staff' tapi tak payah la nak joint company mcm ni..carik je la yg lain..

May 20, 2009 at 1:45 AM  
Blogger salih eikichi said...

Boikot!!! Boikot!!! Boikot!!!

Syarikat yg tak bagi pekerja solat hasilkan produk haram....!!!

May 20, 2009 at 3:47 AM  
Blogger budakkechik said...

Company ni la yang x bagi orang ISLAM untuk SOLAT kan?? pada saya company ni wajib diBOIKOT!!!!!!!!!!

May 20, 2009 at 9:09 PM  
Blogger yourutc said...

astarfirullah... ni saudara yg empunya web ni nmpknye mcm org yg alim dan tau baik buruk... cuba saudara terangkn kepada kami diluar ni... sebelom fitnah ni menjadi lagi besar, nauzubillah...

May 29, 2009 at 12:42 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home